Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Συνάντηση Τεντόμα με Κουντουρά, για την τουριστική ανάπτυξη

"Η Αθήνα έχει το ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο αλλά και τις κατάλληλες ξενοδοχειακές υποδομές και το δίκτυο συγκοινωνίας και προσβασιμότητας που απαιτείται για να μετατραπεί σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως και για τους 12 μήνες του χρόνου."

Με την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε ο δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, με την οποία συζήτησε για τα θέματα τουριστικής ανάπτυξης εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.


Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Χρήστος Τεντόμας, δηλώνει την αναγκαιότητα διαμόρφωσης μιας νέας, σύγχρονης στρατηγικής για την Αθήνα, ¨που θα δώσει έμφαση στο τρίπτυχο Ανάπτυξη για την πόλη και το εμπορικό της κέντρο - Ασφάλεια για τον πολίτη και τους επισκέπτες - Αλληλεγγύη για τον κάθε συνάνθρωπο ξεχωριστά.¨

"Είχα την την χαρά να συναντηθώ με την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά και να συζητήσουμε για τα θέματα τουριστικής ανάπτυξης εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου. Φέτος ο ελληνικός τουρισμός πρόκειται να σπάσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το ιστορικό ρεκόρ των 30 εκατομμυρίων επισκεπτών. 

Η Αθήνα έχει το ιστορικό και πολιτισμικό υπόβαθρο αλλά και τις κατάλληλες ξενοδοχειακές υποδομές και το δίκτυο συγκοινωνίας και προσβασιμότητας που απαιτείται για να μετατραπεί σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως και για τους 12 μήνες του χρόνου. Χρειάζεται όμως άμεσα μια νέα σύγχρονη στρατηγική που θα καταρτιστεί απο όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται προκειμένου στις επόμενες τουριστικές σεζόν να σπάνε τα ρεκόρ των επισκεπτών όχι μόνο για την Ελλάδα συνολικά αλλά και για την Αθήνα μας.


Μια στρατηγική που θα δώσει έμφαση στο τρίπτυχο Ανάπτυξη για την πόλη και το εμπορικό της κέντρο-Ασφάλεια για τον πολίτη και τους επισκέπτες-Αλληλεγγύη για τον κάθε συνάνθρωπο ξεχωριστά. Προς αυτήν την κατεύθυνση οφείλουμε να δουλέψουμε χωρίς να χάνουμε χρόνο."

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ