Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

10 χρόνια ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ ΑΘΗΝΩΝ
(TAE KWON DO - HAPKIDO)

Σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 10 χρόνια από την ίδρυση  του Αθλητικού Συλλόγου Κιονγκ - Χι Taekwondo Hapkido, την Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016, στο μουσικό εστιατόριο «Ελαφοκυνηγός» (Π. Σταύρου 5 - Αθήνα, Νέα Φιλοθέη).

Ώρα προσέλευσης: 20:30
Ώρα λήξης: άνευ
Μενού (συμπεριλαμβανομένων των ποτών): 20 ευρώ (παιδιά: 15 ευρώ)
Κρατήσεις θέσεων: 6947372627 – bluea1force@yahoo.gr - facebook

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!



O Αθλητικός Σύλλογος ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ Αθηνών καλλιεργεί τις μαχητικές τέχνες Taekwondo WTF & Hapkido. Έχει πάρει την ονομασία του από το ομώνυμο πανεπιστήμιο της Κορέας Kyung Hee University το οποίο καλλιεργεί το Taekwondo από το 1960 ενώ από το 1983 έχει τμήμα τετραετούς φοίτησης από το οποίο έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες δάσκαλοι.
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου είναι ο δάσκαλος κ. Μπούτιος Στέφανος ο οποίος έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Kyung Hee University και διδάσκει Ταεκβον...
το στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών από το 2004. Το Hapkido που διδάσκεται στον Σύλλογο ονομάζεται In Moo Kwan με αρχηγό του συστήματος τον Grandmaster Nah In Dong (9 Dan). Ο Σύλλογος είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χαπκιντο.
Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της 7ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηναίων, με δύο προπονητήρια (Γύζη - Αμπελόκηποι) καλύπτοντας και τις περιοχές του Νέου και Παλαιού Ψυχικού των Ιλισίων και του Κέντρου της Αθήνας.

Για εγγραφές μελών και αθλητών, επικοινωνία: 6945779755

Δυναμώστε τον Α.Σ. ΚΙΟΝΓΚ - ΧΙ Αθηνών! Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα Ολυμπιακό Άθλημα και να διδαχθούν το αθλητικό πνεύμα με επιστημονική μέθοδο προπόνησης που προσαρμόζεται στις προσωποποιημένες ανάγκες και ικανότητες του αθλητή!
Ο Σύλλογος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της 7ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηναίων, με δύο σύγχρονα προπονητήρια (Γύζη - Αμπελόκηποι) καλύπτοντας και τις περιοχές του Νέου και Παλαιού Ψυχικού των Ιλισίων και του Κέντρου της Αθήνας.
Για εγγραφές μελών και αθλητών, επικοινωνία: 6945779755

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:


http://blue-force-blog.blogspot.gr/

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ