Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Βρέθηκε σώος, μετά από δύο μήνες!

 

FOUND - EMMANOUILIDIS
Η περιπέτεια του κου Βασίλη Εμμανουηλίδη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ Εμμανουηλίδης, ο οποίος εξαφανίσθηκε στις 17/07/2014 από το Μαρούσι Αττικής, είναι καλά στην υγεία του και η οικογένειά του ανακουφίστηκε!

Συγκεκριμένα, ο 71χρονος χάθηκε την 17/07/2014, από το σπίτι του στο Μαρούσι.
Την 09/09/2014, η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση της οικογένειάς του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της Οργάνωσης δέχθηκε, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του Συναγερμού, κλήση από πολίτη που είχε δει το SILVER ALERT και έδωσε πληροφορίες για τον αναζητούμενο ηλικιωμένο. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. και την οικογένεια, διασταύρωσαν τη μαρτυρία, για να οδηγηθούμε στον εντοπισμό του 71χρονου. Ο ηλικιωμένος εντοπίσθηκε σώος και η αγωνία όλων μας, έληξε!

Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 211-3499700, 210-5246202
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr http://www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref=mf
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - TABLET

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ