Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Auto Battleships Festival 27-28 Σεπτεμβρίου 2014 O.A.K.A.


Η μεγαλύτερη γιορτή της αυτοκίνησης!

Το Auto Battleships Festival είναι ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ με κεντρικό πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο. Στην διάρκεια του φεστιβάλ συγχρόνως θα εξελίσσονται πολλές δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών όλο το Σαββατοκύριακο…
Έκθεση Αυτοκινήτων, Παιδότοποι, τηλεκατευθυνόμενα, ποδήλατα, skateboard, χορευτικές επιδείξεις, πολεμικές τέχνες, γυμναστικές επιδείξεις, διαγωνισμοί, συναυλίες, Bazaar και πολλά άλλα. Ένα Show, ένα Festival, μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες και εκθέτες που θα μπορούν να συμμετέχουν, να χορέψουν, να εκπαιδευτούν, να διασκεδάσουν.Το κεντρικό υπερθέαμα που θα κεντρίσει και θα στρέψει όλα τα βλέμματα του κόσμου που βρίσκονται εντός και εκτός από το χώρο του Φεστιβάλ είναι το «Born to Race» που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ, μια πασαρέλα χιλιάδων αυτοκινήτων από επαγγελματίες, λέσχες, Clubs και ιδιώτες που θα προσφέρουν ότι πιο απίστευτο έχουμε ζήσει ως σήμερα στον κόσμο των μηχανοκίνητων θεαμάτων, μια παράσταση φαντασμαγορική με φωτιές, Χορεύτριες, djs, Celebrities, Extreme Show, Special effect και φυσικά πολλά καυτά αυτοκίνητα του χθες, του σήμερα και του αύριο που θα μας ξεσηκώσουν, θα μας απογειώσουν, θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης με το πιο θεαματικό τρόπο.
 
To Auto Battleships Festival επιστρέφει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014 για να ταράξει τα κύματα στον χώρο της αυτοκίνησης σε όλο τον πλανήτη και θα λάβει χώρα στο (Ο.Α.Κ.Α.) Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας.

 Ένα διήμερο φεστιβάλ για το αυτοκίνητο που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Magic Lamp, μια μεγάλη γιορτή που γίνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά και που έχει στόχο να αναδείξει τη μεγάλη σημασία του αυτοκινήτου, τόσο στην οικονομία μιας χώρας, μεταφορές,
αγορά εργασίας όσο και στον πολιτισμό, μουσεία, αυτοκίνητα με ιστορία, νέες εφευρέσεις, πως θα είναι το αυτοκίνητο του μέλλοντος.
 
Το κεντρικό θέμα του φετινού φεστιβάλ θα είναι οι ιστορικές διαδρομές του αυτοκινήτου ( το πρώτο αυτοκίνητο) το παρόν και οι μεγάλες προκλήσεις για μια νέα αγορά που καθορίζεται από τις παγκόσμιες αλλαγές πάνω στα θέματα της ενέργειας, πχ. ηλιακό αυτοκίνητο και ελληνική πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν με περίπτερα εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων που σχετίζονται με την παραγωγή, αγορά και πώληση του αυτοκινήτου - αντιπροσωπείες, εξειδικευμένα συνεργεία, ανταλλακτικά, αναλώσιμα, καύσιμα και γενικότερα ότι έχει σχέση με τον χώρο της αυτοκίνησης. Ο δρόμος της μεγαλύτερης ναυμαχίας των δρόμων φυσικά θα είναι ανοιχτός σε εκπρόσωπους από λέσχες, συλλόγους και clubs πολυτελών αυτοκινήτων αλλά και άλλων ειδικών κατηγοριών.

 

 
Στο φεστιβάλ επίσης έχουν κληθεί να πάρουν μέρος σε ειδικά πάνελς για μία ευρεία συζήτηση, επιστήμονες με ερευνητικό έργο πάνω στα βιοκαύσημα ( υγρά και στερεά ) από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια καθώς και οικονομικοί παράγοντες και εκπρόσωποι από τη βιομηχανία και αγορά του αυτοκινήτου. Επίσης έχουν κληθεί εκπρόσωποι από τις ευρωπαϊκές λέσχες αυτοκινήτου με στόχο αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει θεσμό διότι το αυτοκίνητο αποτελεί τη βάση για τη λειτουργία δεκάδων επαγγελμάτων αλλά είναι και εκείνο το μέσο που φέρνει πολύ κοντά τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο για μια πραγματική επαφή και ανταλλαγή απόψεων.
 
Στα περιθώρια του φεστιβάλ θα λειτουργεί έκθεση με την ιστορία του αυτοκινήτου από την εμφάνισή του μέχρι σήμερα και θα πραγματοποιούνται μουσικές, χορευτικές, αθλητικές και πολλές άλλες εκδηλώσεις που θα έχουν στόχο την διασκέδαση και αναψυχή των επισκεπτών εκθετών και γενικότερα όλων των παρευρισκομένων στην μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκίνητου. Οι εκθέτες και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς, παιχνίδια και να κερδίσουν κύπελλα, μετάλλια και πολλά δώρα. Το Auto Battleships Festival γίνεται για τους λάτρεις της ζωής, της απόλαυσης, της διασκέδασης, των Party και των Show, γιατί το αυτοκίνητο είναι το βασικό μέσο σε όλα αυτά… Ο στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμέτοχη στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του αυτοκινήτου.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

  

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ