Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Νεκρός βρέθηκε ο παπα - Μανώλης, που αναζητούνταν με SILVER ALERT

FOUND - LAMBRAKIS

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του 83χρονου Εμμανουήλ Λαμπράκη που είχε εξαφανισθεί από τη Γαρίπα Ηρακλείου Κρήτης,  την 04.07.2014.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 26/07/2014 η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065,
με την οποία ενημερώθηκε ότι η σωρός του άτυχου ιερέα, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, από ομάδα εθελοντών διασωστών, στην οποία συμμετείχε και ο εγγονός του, σε χαράδρα 7 μέτρων, έξω από το χωριό Πουλιές, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Ο ηλικιωμένος είχε εξαφανισθεί στις 04/07/2014 από τη Γαρίπα Ηρακλείου Κρήτης, όταν στις 3 και μισή τα ξημερώματα  ξεκίνησε με τα πόδια να πάει από την Γαρίπα προς το Αρκαλοχώρι, για τα εγκαίνια Ιερού Ναού. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Δυστυχώς, βρέθηκε νεκρός… Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην πρεσβυτέρα του κα Αικατερίνη και σε όλη την οικογένεια.
Η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.
Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά  να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.  


Πελίνα Θεοδοσίου
Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας
Τ: 210 6917125, 210 6990885
E-mail: pelina-communication@lifelinehellas.gr, communication@lifelinehellas.gr, pelinath@yahoo.gr
 www.lifelinehellas.gr
http://www.facebook.com/group.php?gid=38809959733&ref
ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ! newΜόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ