Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Επιτυχημένος Υπουργός ο Αστέριος Ροντούλης, σύμφωνα με το Θανάση Νασίκα!

"...η θητεία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βοήθησε πολύ σε θέματα γεωργικά και κτηνοτροφικά. Πιστεύω ότι αν παρέμενε σ’ αυτό το υπουργείο θα λύνονταν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας."

17 Μαρτίου 2012: "Βόμβα" χαρακτηρίζει η εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της Λάρισας τη δήλωση του Θανάση Νασίκα ότι θεωρεί επιτυχημένη τη θητεία του Αστέριου Ροντούλη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης! Ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου, δηλώνει στην εφημερίδα χαρακτηριστικά:  "Πιστεύω ότι αν παρέμενε σ’ αυτό το υπουργείο θα λύνονταν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας".
 
Διαβάστε από τη σελίδα "Ψιθυριστά και άλλα", της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" της 17/03/2012.

Εύσημα
* ΟΧΙ δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά γεγονός: Δήλωση βόμβα στη στήλη από τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου Θανάση Νασίκα για τον πρώην υφυπουργό Στέλιο Ροντούλη. Ο κ. Νασίκας σημειώνει με έμφαση πως «ανεξάρτητα από το γεγονός πως οι προσωπικές μου σχέσεις με τον κ. Ροντούλη δεν είναι και οι καλύτερες που θα μπορούσαν, έχω να δηλώσω ότι η θητεία του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης βοήθησε πολύ σε θέματα γεωργικά και κτηνοτροφικά. Πιστεύω ότι αν παρέμενε σ’ αυτό το υπουργείο θα λύνονταν πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου της χώρας». Μήπως να περιμένουμε ανάλογη κίνηση και από τον κ. Ροντούλη προς το πρόσωπο του κ. Νασίκα;
Κ. Τσ.

Προφανώς, τώρα υπερισχύουν "οι προσωπικές τους σχέσεις"...

Μόνο για τους αναγνώστες του BLUE FORCE!

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ