Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

"ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ"! PURE BEESWAX CREAMS – ΑΓΝΕΣ ΚΗΡΑΛΟΙΦΕΣ





  
Είναι φτιαγμένα από εξαιρετικής ποιότητος 
εξεζητημένα αγνά φυσικά συστατικά, που σαν
στόχο έχουν να προσφέρουν στον καταναλωτή, 
κορυφαίας  αισθητικής και αποτελεσματικότητας 
προϊόντα,
σε συνδυασμό με προσιτή τιμή.
Περιέχουν βιολογικά συστατικά και καλλυντικά έλαια, καθώς και πληθώρα αιθέριων ελαίων, γνωστά για την φαρμακευτική και καλλυντική δράση τους.

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ και ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (ΑΠΛΗ): Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, βαλσαμέλαιο, αιθέρια έλαια λεμονιού και λεβάντας.
(Συνδυασμός κορυφαίων συστατικών της φύσης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση, σε κάθε είδους δερματολογικό πρόβλημα, με ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση)!

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΜΩΡΑ - ΒΡΕΦΗ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, βαλσαμέλαιο.
(Περιέχει τα πιο αγνά και περιποιητικά συστατικά της φύσης, ιδανικά για την περιποίηση και φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και των μωρών).

Κατάλληλη ακόμη και για νεογέννητα βρέφη!



ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΗ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ
Ένας μοναδικός σύμμαχος κατά των κουνουπιών, που άρχισαν ήδη τις επιθέσεις τους! Φυσική εντομοαπωθητική κηραλοιφή, από τη ΦΥΣΙΩ. Με βιολογικά υλικά και 7 αιθέρια έλαια, ασφαλής και για τα παιδιά, προσφέρει προστασία που διαρκεί!

Βιολογικό κερί μέλισσας, Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, αιθέρια έλαια σιτρονέλας, βασιλικού & λεβάντας. Συνδυασμός κορυφαίων συστατικών της φύσης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, με ταυτόχρονη καλλυντική περιποίηση! Πλούσια σε θρεπτικούς, ενυδατικούς, απαλυντικούς και αντιφλογιστικούς παράγοντες. Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην απώθηση των κουνουπιών.  Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. Κατάλληλη και για παιδιά. Προστασία που διαρκεί. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (50ml / 1.7 fl oz) 

ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΜΥΙΚΩΝ ΠΟΝΩΝ – ΓΡΙΠΗΣ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, JOJOBA, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, , αιθέρια έλαια μέντας, ευκάλυπτου & φασκόμηλου. (περιέχει συνολικά 8 αιθέρια έλαια)!

(Περιέχει πανίσχυρα αιθέρια έλαια, (όπως το φασκόμηλο, η μέντα, ο ευκάλυπτος και άλλα), γνωστά στην φαρμακευτική, για τις πανίσχυρες ιδιότητές τους στην καταπολέμιση του κρυολογήματος και των μυϊκών πόνων οποιασδήποτε προέλευσης).


ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ: Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, καλέντουλα, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, βιολογικό εκχύλισμα αλόης, αβοκάντο, αιθέρια έλαια γερανίου & σανταλόξυλου. (περιέχει συνολικά 10 αιθέρια έλαια)!

(Περιέχει το φημισμένο λάδι ΑΡΓΚΑΝ, καθώς και τα φημισμένα αιθέρια έλαια γερανίου & σανταλόξυλου, γνωστά για τις ιδιότητές τους στην καταπολέμηση των ρυτίδων και την ελαστικότητα της επιδερμίδας).
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ:

Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, JOJOBA,  αιθέρια έλαια δενδρολίβανου, κανέλας, αρκεύθου & λεμονιού. (περιέχει συνολικά 5 καλλυντικά έλαια & 13 αιθέρια έλαια)!
(Περιέχει το φημισμένο και πανάκριβο αιθέριο έλαιο του αρκεύθου καθώς και το αιθέριο έλαιο κανέλας, γνωστά στην κοσμητική για τις πανίσχυρες ιδιότητές τους, κατά της κυτταρίτιδας).



ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΣΥΣΦΙΞΗΣ (ΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΣΩΜΑΤΟΣ):

Βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικό λάδι καρύδας, λάδι ΑΡΓΚΑΝ, αιθέρια έλαια λεμονιού, άρκευθου & δενδρολίβανου.(περιέχει συνολικά 6 καλλυντικά έλαια & 12 αιθέρια έλαια)!
(Περιέχει φημισμένα και εξεζητημένα έλαια και αιθέρια έλαια, όπως το λάδι ΑΡΓΚΑΝ, τον άρκευθο το κουκούτσι σταφυλιού και άλλα, γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητές τους, στην περιποίηση, την ελαστικότητα και την σύσφιξη της επιδερμίδας).


ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΧΕΡΙΩΝ
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΚΑΣΜΕΝΩΝ, ΞΗΡΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΧΕΡΙΩΝ
100% Αγνό Φυσικό προϊόν -Κατάλληλη για παιδιά.
Προστασία που διαρκεί.
Αποτελεσματική φροντίδα και προστασία για τα χέρια.
Αποκαθιστά και επανορθώνει άμεσα τους ερεθισμούς. Ενυδατώνει την επιδερμίδα των χεριών σε βάθος και αποτρέπει το σκάσιμο του δέρματος δημιουργώντας ένα φυσικό προστατευτικό φίλτρο, το οποίο έχει εντυπωσιακή διάρκεια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Βιολογικό Κερί Μέλισσας, Βιολογικό Λάδι Καρύδας, Καλέντουλα, Αλόη, Αβοκάντο, Αιθέριο Έλαιο Λεμονιού.
ΧΡΗΣΗ:Απλώστε μικρή ποσότητα στα σημεία των χεριών που θέλετε να επανορθώσετε ή να προστατεύσετε και κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια του δέρματος. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ (100ml / 3.4 fl oz)
 
ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΡΑΓΑΔΕΣ
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΡΑΓΑΔΩΝ.
100% Αγνό Φυσικό προϊόν.
 Με 8 Αιθέρια Έλαια -14 Καλλυντικά Έλαια - Κολλαγόνο - Βιταμίνες Α, E.
 Αναπλαστική κηραλοιφή σώματος για την καταπολέμηση, διόρθωση και πρόληψη των ραγάδων. Ιδανική για την αντιμετώπιση ραγάδων στις περιοχές της κοιλιάς, των γλουτών, του στήθους, των μηρών και του βραχίονα, που οφείλονται σε εγκυμοσύνη, αυξομειώσεις βάρους και ύψους, φαρμακευτικές αγωγές, υπερβολική έκκριση ορμονών και μείωση της ελαστικότητας του δέρματος.
Πολλαπλή δράση κατά των ραγάδων: Καταπολέμηση, διόρθωση, πρόληψη των ραγάδων, με ταυτόχρονη ανάπλαση και σύσφιξη των προβληματικών περιοχών της επιδερμίδας καθώς και ανασύσταση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.
 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Βιολογικό Κερί Μέλισσας, Βιολογικό Λάδι Καρύδας, Jojoba, Έλαιο Αργκάν, Καλέντουλα, Αιθέριο Έλαιο Γερανιού.
ΧΡΗΣΗ: Απλώστε μικρή ποσότητα στα σημεία του σώματος που θέλετε να επανορθώσετε ή να προστατεύσετε και κάνετε ελαφρύ μασάζ μέχρι να καλυφθεί η επιφάνεια του δέρματος. Επαναλάβετε όσες φορές χρειαστεί.
Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ
(125ml / 4,3 fl oz)
 

Το αγνό φυσικό κερί μέλισσας περιέχει περισσότερες από 300 γνωστές θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες.

Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες αναδεικνύουν το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως ένα από τα πιο πολύτιμα αγαθά για την προστασία της υγείας των ανθρώπων.

Η θεραπευτική και καλλυντική τους χρήση είναι γνωστές από την αρχαιότητα και βρίσκουν εφαρμογές στην σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία και κοσμετολογία.

Τα εξεζητημένα Αγνά Φυσικά Υλικά που χρησιμοποιούνται, για την παρασκευή των κηραλοιφών ΦΥΣΙΩ (βιολογικό κερί μέλισσας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αιθέρια έλαια και καλλυντικά - βιολογικά έλαια), περιέχουν αθροιστικά, περισσότερες από 1000 θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες και συστατικά!


ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ:


ΤΡΑΥΜΑΤΑ

ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ
ΕΚΔΟΡΕΣ
ΚΟΨΙΜΑΤΑ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΛΗΓΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ
ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
ΕΚΖΕΜΑΤΑ
ΣΥΓΚΑΜΑΤΑ
ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ
ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ
ΨΩΡΙΑΣΕΙΣ
ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ
ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΕΣ
ΕΡΠΗΤΕΣ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ και ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ και ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΧΡΟΝΙΩΝ ΣΤΙΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ και ΤΡΑΥΜΑΤΑ
ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
ΣΥΣΦΙΞΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ  ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΥΓΚΑΜΑΤΩΝ.
Θεαματικά αποτελέσματα, από την πρώτη κιόλας χρήση!
Πρόκειται για ένα προϊόν το λιγότερο εντυπωσιακό, ένα ‘’θαύμα της φύσης’’ όπως το ονόμασαν Ιταλοί  φαρμακοποιοί. Και όλα αυτά, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χημικών, χρωστικών, καυστικών, parabens, paraffin, pvp, κ.λ.π. 
Είναι ένα 100% αγνό φυσικό προϊόν, για καθημερινή χρήση από όλη την οικογένεια. 
Όλα τα προαναφερόμενα πιστοποιούνται και από τον κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα προϊόντα και επικυρώνει την αγνότητα και την 100% φυσική σύστασή τους. 
Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα από εξειδικευμένο – παγκοσμίως πιστοποιημένο εργαστήριο, όπως και τα βιολογικά συστατικά που εμπεριέχονται (βιολογικό κερί μέλισσας και βιολογικό λάδι καρύδας).
Επίσης:
‘’Τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα καλλυντικά (EEC 1223/2009) που καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της κυκλοφορίας των καλλυντικών προϊόντων. Στα προϊόντα έχουν γίνει όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι που εξασφαλίζουν την ασφάλεια τους για τους καταναλωτές (Δερματολογικός Έλεγχος (in vitro), Έλεγχος αλλεργιογόνων και SAFETY ASSESSMENT).
Η κυκλοφορία των προϊόντων έχει γνωστοποιηθεί στην Πύλη Κοινοποίησης Καλλυντικών Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης - (CPNP) ’’.

Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ