Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων

Για γιατρούς ΕΟΠΥΥ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ



Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ είναι υποχρεωτική η υποβολή-καταχώρηση, στο σύστημα eΔΑΠΥ, των επισκέψεων και των ιατρικών πράξεων, που εκτελούν οι συμβεβλημένοι ιατροί, εντός 24ώρου από την εκτέλεσή τους.
Το γεγονός αυτό αποτελεί για τους ιατρούς μια χρονοβόρα υποχρέωση που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το ήδη «φορτωμένο» καθημερινό τους πρόγραμμα.
Ως εκ τούτου, αναλαμβάνουμε την καθημερινή
Υποβολή Δήλωσης  Αναλυτικών Παραστατικών Υγείας (ΔΑΠΥ) μέσω internet στο σύστημα ηλεκτρονικής καταχώρησης – υποβολής eΔΑΠΥ.
Η υποβολή γίνεται από εμάς καθημερινά χωρίς την παραμικρή ενασχόληση του ιατρού.
Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος ειδικός συνεργάτης θα σας επισκεφθεί  στον χώρο σας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Δήλωση Εχεμύθειας & Πολιτική Απορρήτου

Η MediText δεσμεύεται ρητά ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα, τόσο των ιατρών, όσο και των ασθενών που αναγράφονται στα ατομικά έντυπα για λόγους διαφορετικούς από αυτούς που απαιτούνται για την εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχει στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον εκάστοτε ιατρό.
Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν 2472/97 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Αναλυτικά δήλωση πολιτικής απορρήτου μπορεί να δοθεί σε κάθε συνεργαζόμενο ιατρό εφόσον ζητηθεί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ:  meditext.ath@gmail.com 



Σχόλια

ΘΕΜΑ...ΥΓΕΙΑΣ

  • SILVER ALERT στη Νέα Ιωνία - Αγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από τη Νέα Ιωνία. Η Γεωργία Ίσαρη , 70 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Ιωνία Αττικής, το πρωί...
    Πριν από 8 ώρες
  • ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ - Το αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από τη Σμύρνη, χορταστικό και πεντανόστιμο! Ο κιμάς είναι μια πολύ καλή και εύπεπτη πηγή πρωτεΐνης, με χαμηλά ποσοστά λίπο...
    Πριν από 1 εβδομάδα